Prijslijst – opleidingen

Om je de best mogelijke opleiding te kunnen geven, werkt Best Nails & Beauty samen met CND™. CND™ levert een totaalpakket voor de verzorging van handen en voeten. Naast innovatieve producten, gedetailleerde handleidingen & stijlvolle marketing, staat CND™ garant voor de beste scholing ter wereld. CND™ heeft alle ingrediënten om ook jouw Beauty of nagelsalon een groot succes te laten worden.

Veel beautyprofessionals gingen je voor in ons opleidingsprogramma van CND™, dat wetenschappelijke feiten combineert met bewezen technieken en modieuze, trendzettende visies. In dit opleidingsprogramma weet CND™ het beste niveau uit jou te halen, ongeacht welke niveau je nu hebt.

De ondersteuning gaat verder dan alleen het maken van unieke, perfecte nagels. CND™ ondersteunt de professional in hun ontwikkeling, zorgt dat de professional tot in de puntjes verzorgde services kan verlenen en een stabiele bedrijfsvoering heeft.

CND™ & Best Nails & Beauty| De perfecte combinatie Best Nail & Beauty is officieel gecertificeerd als een van de 18 CND™ opleidingslocaties in Nederland! Vaness van Veenendaal van Best Nail & Beauty is al bijna 18 jaar actief in de beauty brance als styliste, schoonheidssapecialiste, pedicure en docent en heeft vele succesvolle nagelstylisten afgeleverd. Naast het maken van de mooiste nagels, staat bij Best Nail & Beauty ook gezelligheid en gemoedelijkheid centraal, zodat de ultieme omgeving gecreëerd wordt om goed in te kunnen leren. CND™ & Best Nail & Beauty is dus de perfecte combinatie!

Of je nu op zoek bent naar een opleiding tot nagelstylist of nagelverzorger, of dat je je nageltechnische skills wilt specialiseren en perfectioneren: bij Best Nail & Beauty ben je aan het juiste adres! Wij hebben namelijk alle kennis over nagels, nagelstyling en nagelverzorging in huis!

Level 1. Jump Into A New Career

Tijdens level 1 komt de basis van nagelstyling aan bod. Zo leert u alles wat u moet weten om als styliste aan de slag te kunnen. Punten die aan bod komen zijn:

■ De anatomie van de natuurlijke nagel

■ Manicure en lak technieken

■ Veiligheid en hygiëne

■ Diagnose stellen

■ Design

■ Nagelverlenging met CND’s Liquids & Powders óf BRISA™ gel

■ Tip en sjabloon technieken

■ Nabehandeling

Duur: U kunt level 1 volgen in 6 dagendelen (prive) of 12 dagdelen (groep)

Certificaat: U kunt ervoor kiezen om level 1 af te sluiten met een certificering zodat u kunt doorstromen naar level 2.

Kosten: * De 6-daagse basis opleiding € 585,- exclusief BTW.

Certificering dag € 99,- exclusief BTW.
Lespakket Basis (geschikt voor level 1) € 245,- exclusief BTW. Of:
Lespakket Basis Plus (geschikt voor level 1 en 2) € 350,- exclusief BTW.
Lesboek € 49,95 exclusief BTW.

Level 2. Leap To The Next Level

Tijdens level 2 wordt dieper ingegaan op de geleerde technieken en theorieën van level 1 en komen een aantal zéér belangrijke punten aan bod om elke klant te kunnen helpen in uw salon. Punten die aan bod komen zijn:

■ De anatomie en pathologie van de natuurlijk nagel

■ Technologieën

■ Design Elementen

■ Custom blending

■ Skill building met CND’s Liquids & Powders óf BRISA™ gel

■ Nagel make-overs

■ Nabehandelingen Master

■ Probleem herkenning

Duur: U kunt level 2 volgen in 6 dagendelen (prive) of 12 dagdelen (groep)

Certificaat: Ter afsluiting van level 1 en 2 kunt u deelnemen aan het landelijke examen met een Internationaal erkend “Master” diploma.

Kosten: * De 6-daagse vervolg Mater opleiding € 585,- exclusief BTW.

Landelijk examen € 110,- exclusief BTW inclusief deurschild.
Lespakket Basis Plus (geschikt voor level 1 en 2) € 350,- exclusief BTW.

Level 3. Fly With The Masters

Tijdens level 3 gaat u op Master niveau dieper in op de geleerde technieken en technologieën van level 1 en 2 en komen een aantal nieuwe punten aan bod waarmee u uw kennis naar een hoger niveau tilt. Punten die aan bod komen zijn:

■ Switch-over van CND’s Liquid & Powder naar CND’s BISA™ gel

■ Sculpting skills french manicure

■ Master Painter

■ Master Architect

■ Master Sculptor

Duur: U kunt level 2 volgen in 6 dagendelen (prive) of 12 dagdelen (groep)

Certificaat: Als afsluiting van level 1, 2 en 3 kunt u deelnemen aan het landelijke examen met een Internationaal erkend “Grand Master” diploma. U ontvangt een certificaat per onderdeel van level 3.

Kosten: * 6-daagse Grand Master opleiding € 585,- exclusief BTW.

Landelijk examen € 110,- exclusief BTW.
Lespakket Switch Over € 1289,- exclusief BTW.

Level 4. Soar With The Stars

Tijdens level 4 groeit u door van Grand Master naar Expert of alles wat met nagelstyling, verzorging en design te maken heeft. Na het volgen van level 4 kunt u uw klanten een totaal pakket aanbieden. U kunt level 4 ook volgen zonder alle voorgaande levels gevolgd te hebben. Punten die aan bod komen zijn:

■ Pedicure technieken met CND’s SPAPEDICURE™ producten

■ Skill building

■ Salon perfectie en snelheid

■ Business building principles

■ Perfectietraining

■ Nail designs

■ Nail art

Duur: U kunt level 3 volgen in 5 dagendelen (prive) of 10 avonden (groep).

Certificaat: U ontvangt een certificaat per onderdeel van level 4.

Kosten: * 5-daagse Expert opleiding € 499,- exclusief BTW.

Privé Opleiding

De opleidingen bij Best Nails & Beauty worden altijd in groepen van minimaal 4 cursisten gegeven. Indien u liever alleen een opleiding volgt, kan dat middels een privé (1 a 2 cursisten) opleiding. De privé opleidingen bij Best Nails & Beauty bestaan uit lesdagen van 3 uur per dag. Gedurende deze lesuren krijgt u één of twee op één les van CND docente Vanessa van Veenendaal bij Best Nails & Beauty op locatie te Apeldoorn. Het grote voordeel van een privé opleiding is dat het lesrooster op maat wordt gemaakt voor u. Data, tijden en pauzes zijn dan geheel naar wens in te plannen zodat u leert in een tempo dat voor u het beste werkt. Zo geniet u van een optimaal resultaat van uw opleiding. Is een privé opleiding wat u zoekt? Neem dan contact op met Best Nails & Beauty voor meer informatie betreffende mogelijkheden, duur van opleiding en kosten. U kunt Best Nails & Beauty bereiken via e-mail: info@bestnails.nl of telefonisch: +31 (0)55 8441449